Preporod

na posestvu “Preporod” na Altaju (Zamulta ob Katunu, Ujmonska dolina, Republika Altaj)

Termini:
25.8.2023 – 8.9.2023

Program PREPOROD je nemenjen vsem, ki iščete pot ali ste že stopili na pot k samemu sebi, pa tudi terapevtom, ki želijo pridobiti nova znanja in jih vključiti v svoje terapevtske programe.  

Da lahko prevzamemo popolno odgovornost za svoje življenje, potrebujemo moč in pogosto tudi učitelje. Namen tega programa je, da spoznamo svoje lastne sposobnosti, prenehamo iskati pomoč od zunaj in se pričnemo zanašati le sami nase. Prišel je čas, ko terapevti postajajo učitelji in vodniki, tisti pa, ki iščejo pomoč in so na poti razvoja, pa raziskovalci, ki gredo daleč na Altaj po znanja zato, da bodo znali potem iti globoko vase.

Program PREPOROD je pot do sebe – šola samorazvoja in zdravljenja – ne le telesa, ampak tudi duha. Ko človek zazna nujno potrebo po notranji evoluciji, po razumevanju in odločanju o smislu svojega življenja, stopi na pot harmonije s samim seboj in svojim okoljem.

Pomembno:

– v času bivanja na Altaju vstajamo eno uro pred sončnim vzhodom in gremo spat ob sončnem zahodu.

–  vsakodnevni programi temeljijo na izvornih energijah zemlje, vode, ognja in zraka, zato hodimo bosi, pijemo jutranjo roso in izvirsko vodo, kopamo se v rekah in jezerih, vsak dan imamo tradicionalno rusko savno s programom čiščenja energij in pomlajevalnim protokolom.

– v programu čiščenja organizma so izključno divje rastline, ki jih sami naberemo v naravi.  

– hrana je iz ekološko popolnoma čistega področja in je prilagojena protokolu zdravega prehranjevanja. 

– v programu so trije celodnevni izleti na mesta moči: Multinska jezera, Gora Krasnaja in sotočje Katuna in Akkema. Tam bomo nekaj ur preživeli v popolni osami.

– vsa šolanja in terapije bodo prevajane

Program bodo vodili:   

Jurij Viktorovič Kulbaka: fitoterapevt, aromaterapevt, specialist kozmoenergetike, reiki mojster, specialist orientalske in evropske masaže, ajurvedske prehrane in vzhodne dietologije, tehnik postenja, tehnik savnanja, slovanskih in šamanskih zdravilnih tehnik, tehnik interakcije z naravnimi silami, terapevt balneolog – šolanje in individualne terapije.

Ker je kozmoenergetska metoda, ki jo uči in praktiricira Jurij Viktorovič Kulbaka, večini nepoznana, posredujem nekaj informacij:

Kozmoenergija temelji na teoriji torzijskega polja kot nosilca informacij. Človek je sposoben neposredno zaznati in transformirati energijsko-informacijske strukture ogromnega števila kozmičnih torzijskih polj, lahko se prilagodi zaznavanju posameznih vibracij in prejete informacije uporabi za svoje namene. Kozmoenergetska metoda ni povezana z magijo, hipnozo, ekstrasenzoriko, metodo reiki, bioenergetiko, zelišči, molitvami, osteopatijo ipd. Kozmoenergija je veda, katere namen je postaviti človeka in njegovo življenje v energetsko ravnovesje in posledično v fizično in duševno zdravje. Metodo kozmoenergije je leta 1994 uvedel doktor Vladimir Aleksandrovič Petrov. 

Prvi del šolanja je namenjen popolnemu očiščenju človekovih energijskih centrov (čaker ali žarišč torzijskih struktur). Vsaka čakra je odgovorna ne samo za določene fizične organe, ampak tudi “pozna” določene parametre usode. Z vzpostavitvijo normalnega delovanja sistema čaker aktiviramo sistem “notranjega zdravilca”. Preko energijskega čiščenja in ponovne vzpostavitve normalnih funkcij čaker in organov pride do zdravljenja, pomlajevanja in vzpostavljanja pravilnih odnosov z ljudmi. Človek se spremeni od znotraj in po zakonu delovanja torzijskih polj v svoje življenje privlači le ljudi, situacije in okoliščine s čistimi energijami.

 Drugi del šolanja je namenjen učenju, kako svoje telo prilagoditi zaznavanju določenih frekvenc, kako se povezovati z energijami v anomalnih območjih in tako imenovanih mestih moči ter to energijo uporabljati v svoje in skupno dobro.

Elena Germanovna Radigina: psihologinja (Gestalt, likovna in glasbena terapija), učiteljica nevrografije (algoritmi odpravljanja omejitev), terapevtka (naravne tehnike pomlajevanja in oblikovanja telesa) – šolanje in individualne terapije.

Nevrografija je v osnovi biološki ključ do reševanja problemov ali nalog. Rešitev problema je vedno v sferi iracionalnega. Odločitev je sprva vedno nezavedna. Človek vse odločitve v svojem življenju sprejema v podzavesti, 0,5 sekunde prej, kot mu zavest »razloži«, zakaj se je tako odločil

Sergej Pavlovič Volkov: profesor na Inštitutu za telesno vzgojo, kolesarski trener, učitelj zdravilnih tehnik Qigonga – šolanje.

Ljubov Ivanovna Rahmanova: zdravilka (šamanka): diagnostika, čiščenje avre, odpravljanje blokad in negativnih vplivov, zdravljenje – individualne terapije.

Marjan Videnšek: specialist za krepitev zdravja in za različne načine prehranskega prečiščevanja organizma (30 let prakse), šolanje o delovanju in sposobnostih človeškega organizma, utemeljitev zdravega življenjskega sloga – kako zadovoljimo osnovne biološke in fiziološke potrebe organizma, kako ga uporabljamo in s čim ga moramo oskrbovati, če želimo, da vsi organi in funkcije delujejo normalno. Inštruktor karateja, vaditelj triatlona, planinski vodnik.

Program po dnevih:

1.dan: polet iz Ljubljane do Gorno Altajska. Ura bo znana ko dobimo časovno in stroškovno najugodnejšo variant letalske karte.

2. dan: transfer iz Gorno Altajska do Zamulte, spotoma koncert grlenega petja (Bolot Bayrišev) in kosilo v Ust Kanu.

3. dan: program po skupinah in individualne terapije, zajtrk, sprehod ob Katunu, kopanje, kosilo, popoldanski program po skupinah in individualne terapije, sibirska savna, večerja.

4. dan: program po skupinah in individualne terapije, zajtrk, sprehod ob Katunu, kopanje, kosilo, popoldanski program po skupinah in individualne terapije, sibirska savna, večerja.

5. dan: celodnevni izlet na Multinska jezera

6. dan: program po skupinah in individualne terapije, zajtrk, sprehod ob Katunu, kopanje, kosilo, popoldanski program po skupinah in individualne terapije, sibirska savna, večerja.

7. dan: program po skupinah in individualne terapije, zajtrk, sprehod ob Katunu, kopanje, kosilo, popoldanski program po skupinah in individualne terapije, sibirska savna, večerja.

8. dan: celodnevni izlet na Goro Krasnaju

9. dan: program po skupinah in individualne terapije, zajtrk, sprehod ob Katunu, kopanje, kosilo, popoldanski program po skupinah in individualne terapije, sibirska savna, večerja.

10. dan: program po skupinah in individualne terapije, zajtrk, sprehod ob Katunu, kopanje, kosilo, popoldanski program po skupinah in individualne terapije, sibirska savna, večerja.

11. dan: celodnevni izlet na sotočje Katuna in Akkema

12. dan: program po skupinah in individualne terapije, zajtrk, sprehod ob Katunu, kopanje, kosilo, popoldanski program po skupinah in individualne terapije, sibirska savna, večerja.

13.dan: program po skupinah in individualne terapije, zajtrk, sprehod ob Katunu, kopanje, kosilo, popoldanski program po skupinah in individualne terapije, sibirska savna, večerja.

14.dan: po zajtrku odhod proti Gorno Altajsku, spotoma obisk muzeja Roericha v Verhnjem Ujmonu, kosilo v Ust Koksi, zvečer nastanitev v hotelu in večerja.

15. dan: polet z letališča Gorno Altajsk proti domu

Cena programa:

– cena programa (šolanje, terapije, hrana, nastanitev, vsi transferji, vizum, garantno pismo, posebna dovoljenja za zaščiteno področje pod Beluho): 1.857 €)

– cena letalskih kart je trenutno zelo visoka – okrog 1.800 €. Iščemo najugodnejšo varianto.

Število v sklupini je 15 ljudi. Prijave do 30.4. 2023!
Informacije in prijave: 041 704 014 – Maria Ana Kolman, sebur9@gmail.com

Košarica
Na vrh