Čaga z elevterokokom

Kombinacija po recepturi ruskega zdravnika, onkologa in fitoterapevta dr.S.V.Korepanova. Združuje delovanje dveh adaptogenov, imunostimulatorjev, imunomodulatorjev in antioksidantov –sibirske črne čage in elevterokoka.

Čaga z elevterokokom je primerna tudi za tiste z visokim pritiskom, pri katerih sam elevterokok ni priporočljiv, saj čaga deluje na uravnavanje krvnega tlaka. Ker ne vsebuje niti sladkorja niti alkohola, je proizvod dobrodošel tudi za vse, ki se temu izogibajo.

80% čage (črni zunanji kromageni del)
20% elevterokoka

Delovanje čage z elevterokokom so proučevali  v Znanstveno raziskovalnem inštitutu farmakologije in regenerativne medicine E.D.Goldberga, ki deluje v okviru Tomskega nacionalnega raziskovalnega medicinskega centra Ruske znanstvene akademije.V kliničnih študijah s področja farmakologije in regenatorne medicine so raziskali učinek obeh  adaptogenov  v preventivi in podpornem zdravljenju pri terapijah uradne medicine.  S kliničnimi študijami so bile potrjene tudi  ugotovitve ruskega farmakologa dr. N.V.Lazareva, ki je že v 60-ih letih prejšnjega stoletja uvedel v farmaciji termin adaptogen in razložil koncept  delovanja adaptogenov na povečanje telesne odpornosti. Dr.Korepanov pri svojem pristopu do zdravljenja in do zdravja na splošno izpostavlja pomen krepitve obrambnih moči organizma.  Zaradi biološko aktivnih sestavin v rastlinah dobi imunski sistem namreč močno podporo v borbi z boleznijo. Prav ta pomoč je neprecenljiva, saj je prav slab imunski sistem pogoj za razvoj bolezni – od viroz do onkoloških bolezni.

Proizvod se priporoča v preventivi in kot podpora zdravljenju pred in v času kemoterapije, obsevanja in operacij.

Doziranje pri preventivi: 1 mala žlička dnevno pred jedjo

Doziranje pri podpori zdravljenja: 2 do 3 žličke dnevno pred jedjo

Sestava: 80%  čage (črni kromageni del) in 20% elevterokoka (korenina)

Košarica
Na vrh